Kreatörerna och Piece Of Pie blir CCO

2022-12-15

PRESSMEDDELANDE Kommunikationsbyråerna Kreatörerna och systerbolaget Piece of pie slår sig samman under ett varumärke och bildar CCO. Under det nya namnet samlar byråerna sina respektive erbjudande inom strategi, design, innehåll och webbutveckling.

Kreatörerna är sedan länge en etablerad kommunikationsbyrå i Skellefteå med tjänster inom design, varumärke och utveckling av hemsidor.

Under de senaste två åren har en transformation pågått och under tiden startades även systerbyrån Piece of Pie i Luleå. På kontoret i Luleå är man specialiserade inom innehållsproduktion som Film, 3D, VR och animeringar. Innehållet används främst för sociala medier, hemsidor och e-handel.

 

“Vi gör denna omvandling för att bli ännu tydligare i vårt erbjudande, CCO blir också ett riktmärke för vilka vi är; partners till våra uppdragsgivare som vill ha ett effektivt, kreativt och långsiktigt samarbete som ger resultat” säger Hampus Evers, VD CCO

 

Under de senaste åren har det skett en stor ökning av kunder både inom och utanför Sverige, vilket också är en av anledningarna till ett namnbyte och sammanslagning av byråerna.

 

“Tillväxten lokalt, nationellt och internationellt har varit god och för oss är detta ett tecken på att vi gör rätt saker och jobbar på ett sätt som många företag gillar. Med ett brett erbjudande inhouse i CCO tror vi på en stark framtid trots utmaningar för många. För de företag som vill arbeta långsiktigt men också ekonomiskt hållbart är vi ett bra alternativ.” avslutar Hampus Evers.

Mer läsning

Framtidssäkra din webbplats: Nya tillgänglighetslagen kräver handling nu!

Läs mer

UX-Design: Hur god användarupplevelse förbättrar din digitala kommunikation

Läs mer

Sommarstängt på CCO

Läs mer

CCO? Christmas Coconut Office?

Läs mer

Byt till Google Analytics 4 innan första juli 2023

Läs mer

Hur kan du arbeta med 3D och animationer?

Läs mer

Lediga kontorsrum och coworking space i centrala Luleå!

Läs mer

Marknadsföring med influencers

Läs mer

Fördelarna med marknadsföring i sociala medier

Läs mer

Viktig information kring jul och nyårshelgerna

Läs mer